Vår mission

Vi tror på människor. På att var och en av oss kan sköta sin egen portfölj och bli framgångsrik som investerare. Lära sig på vägen och bli bättre. Blomstra och nå egna mål. Bli ekonomiskt fri.

Vi är säkra på att alla kan investera som ett proffs. Vi har alla möjligheten att följa aktier, välja vinnarna från förlorarna, njuta av utdelning och på lång sikt göra goda investeringar.

Därför finns Pintavest.

Våra verktyg hjälper dig välja aktier som passar just din investeringsstrategi. Våra lättanvändliga och heltäckande verktyg gör det möjligt för privatinvesterare att njuta av samma information som proffs gör.  Då du studerar investering med hjälp av vår akademi lär du dig både grunder och in på djupet om aktieinvestering.

Pintavest

Mångsidig, lättanvändlig och obunden. Dessa är ord som driver oss framåt.

1.För oss är det viktigt, att vare sig du investerar i Sverige eller i flera länder, så kan vi erbjuda dig information om aktier listade på börserna. Våra verktyg hjälper dig välja aktier som passar just dig.

2. Att investera i aktier får inte vara tidskrävande och komplicerat. Vi har jobbat på att utveckla användarvänliga verktyg och erbjuder ett tydligt användargränssnitt. Vi har samlat all relevant information på en och samma plats: Pintavest.

3. Vi utvecklade denna service till en början för att hantera våra egna investeringar. Därför är vi stolta över att vi är totalt obundna. För oss har det ingen betydelse hur många aktier du äger, vem du handlar aktier hos och vilka aktier du väljer. Vi vill endast hjälpa dig hitta rätt att aktier. Pintavest finns till för nutida och framtida investerare -från en investerare till en annan.

Teamet

Jussi

M.Sc. (Econ.)

Olli Haapa

M.Sc., M.B.A.

Johanna

M.Sc.

Karri

M.Sc.

Sarianna

M.Sc.

HELSINGFORS

SINGAPORE